02:25
0
Banuiesc ca vi se face din cand in cand pofta de o mancare traditionala romaneasca, asa ca de ce sa nu mergeti la un restaurant romanesc, cum ar fi Bistrorant Rosmarino, din Olching si sa gustati niste mititei sau o ciorba de burta - nici cea taraneasca sau de vacuta nu-s de lepadat.Acum o sa te intrebi de ce am postat pe un site dedicat romanilor din Stuttgart un exemplu legat de Munchen. Scopul este unul comercial, pentru ca vad ca foarte putini romani apeleaza la cel mai citit site al diasporei romanesti din Germania pentru publicitate. Nici macar nu este scump, 10 euro pe luna sau 80 de euro pentru un an intreg. Ce fel de profit ai daca nici 10 euro nu-ti permiti?

Evident ca banii din publicitate merg pentru intretinerea site-ului, acesta este gratuit, insa www.e4de.info nu! Asa ca poate te gandesti sa apelezi la noi, suntem peste 12.000 de romani in grupurile de pe FaceBook, deci hai sa vedem cum facem si sa ne fie bine la toti!

Deci la final: ai un restaurant sau un magazin cu produse romanesti? Esti in Stuttgart sau in oricare alt oras din Germania? Hai cu noi intr-o calatorie pe internet, in beneficiul ambilor! Noi te promovam iar tu prosperi, cum se spune in afaceri - win win!


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu